Siirry sisältöön
Frisbeegolfkierros
10,00 € / 1 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Tykkimäen Beach ja Tykkimäen Sauna järjestävät kesä- elokuun aikana Frisbeegolfkierroksia leikkimielisen kilpailun merkeissä Käyrälammen DiscGolfParkissa (9 väylää).

Osallistua voi niin vasta- alkajat, kuin kokeneetkin fribaajat.

Tykkimäki Beachin ja Tykkimäen Saunan järjestämissä frisbeekgolfkisoissa on yksi sarja. Osallistumismaksu maksetaan ennakkoon nettiajanvarauksessa tai Tykkimäen Beachilla ennen kilpailun alkua. 

Saavu hyvissä ajoin, noin 15 min ennen kilpailun alkua Käyrälammen DiscGolfPark radan ensimmäisen väylän aloituspisteelle. Ota mukaan juomapullo ja frisbeegolf kiekot. Voit vuokrata kiekot myös paikan päältä (Ilmoita tästä varatessasi paikkaa, lisätiedot kohdassa.) Ohjaaja ohjeistaa säännöt ennen kilpailun alkua ja jakaa osallistujat lähtöväylille. 

Kilpailun jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jäädä paistamaan makkarat Tykkimäen Beachin läheisyydessä olevalle nuotiopaikalle.

Kesto: 1,5h

Osallistumismaksu: 10€ / hlö sis. välinevuokran ja makkaran.

Palkinnot: Voittaja saa 2 x Sauna- ja uintikäyntiä Tykkimäen Saunalle käytettäväksi kilpailupäivänä itselleen ja ystävälleen.

Kyse on matalankynnyksen kisailusta, mutta yleisen turvallisuuden ja mukavan frisbeegolf elämyksen takaamiseksi tutustu sääntöihin etukäteen (kuinka lasket väylän tuloksen, missä järjestyksessä pelataan ja miten käyttäydytään kierroksella). Lisätietoja lajista ja säännöt: https://frisbeegolfliitto.fi/aloittelijat/saannot-lyhyesti/